The Best Exotic MARIGOLD HOTEL_John Madden


The best exotic MARIGOLD HOTEL,

Regia John Madden

Peisajul, lumina, culorile, zâmbetele, distribuția și replicile spirituale fac din The best exotic MARIGOLD HOTEL  o comedie-dramă bună pentru suflet.

7 pensionari englezi se hotărăsc din motive financiare, de sănătate sau sentimentale să își petreacă anii tomnatici într-un hotel de 5 stele la periferia orașului Jaipur, India. Hotelul este  manageriat de un tânăr cu o viziune optimistă a vârstei de aur.  Fiecare dintre cei 7 pleacă la drum cu o imagina de vis a hotelului situat într-o Indie cu puternice tradiții britanice care este indusă de pliantele publicitare bine aranjate. Ajunși la destinație îi așteaptă un hotel prăfuit cu o istorie veche și bogată care necesită multe amenajări pentru a deveni funcțional.

În efortul lor de acomodare și descoperire a unei lumi noi cei 7 ajung să se cunoască reciproc, să se cunoască mai bine pe ei înșiși, să regăsească pofta de viață alături de tânărul  Sonny Kapoor care îi molipsește cu entuziasmul lui. La rândul lui Sonny este ajutat să revizuiască strategia managerială  a hotelului și pe cea de iubit și viitor soț al frumoasei Sunaina.

Așa cum le spune Sonny oaspeților de la hotel ”totul va fi bine până la sfârșit…și dacă nu este totul bine, atunci, nu este încă la sfârșit”.

The best exotic MH 003

Procurare: http://www.cineshop.ro/blu-ray/the-best-exotic-marigold-hotel-hotelul-marigold-27350.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s